Kontakt info


Kontakt os via formular


Din lokale tømrermester på Sj. Odde

Bor du i Nordvest Sjælland og mangler du en tømrer, så kan du trygt kontakte tømrerne hos Kim Bours. Med mere end 30 års erfaring som tømrer og snedker, har de fået opbygget en bred kundebase af både private og erhvervsdrivende virksomheder i den lokale omegn fra deres adresse på Sj. Odde.

De har hjulpet deres kunder med alt fra reparationsopgaver, forsikringsskader, nybygninger og tilbygninger samt helt almindelige tømrer og snedkeropgaver.

 

Få en samlet pris på hele projektet

Har du et større projekt, kan de udføre totalløsninger hos Kim Bours. De har siden deres etablering brugt de samme samarbejdspartnere, som de hyrer ind ved større projekter. Du er derfor garanteret en samlet løsning udført af håndværkere, som Tømrermester Kim Bours kan stå inden for.

 

Kontakt for uforpligtende tilbud

Ønsker du at vide mere om, hvordan de kan løse dit projekt, kommer de gerne med løsningsforslag og ideer, så du får det optimale ud af resultatet.

De servicerer på hele Sj. Odde samt store dele af Nordvest Sjælland her i blandt Odsherred og Holbæk. Så har du brug for en tømrer, så giv dem et kald. 

Top