Tilbyg og nybyg efter dine ønsker!


Har du brug for en seriøs og kompetent samarbejdspartner til at udføre din nye tilbygning eller nybyggeri, så har vi hos Tømrermester Kim Bours arbejdet i branchen i mere end 30 år. Vi kender derfor til hele processen samt de problemer, der kan opstå i forbindelse med et byggeprojekt.

 

Totalentreprise

Ved store byggerier har vi en række faste samarbejdspartnere, så vi kan tilbyde dig en samlet pakke på din opgave. Inden opstart besøger vi dig, for at høre om dine byggedrømme. Vi samarbejder med arkitekter, så ønsker du, at vi skal levere tegninger på projektet, kan vi sagtens det. Derefter får du en samlet pris samt delpris fra de fag der er indover opgaven - accepterer du tilbuddet, holder vi et opstartsmøde hvor alle fag deltager.

På mødet snakker vi om materialer, arbejdsprocesser og til sidst får du den endelige pris. 

 

Følg med i byggeprojektet

Vi sørger for, at du løbende bliver holdt opdateret på byggeprojektet og du er velkommen til at følge med i projektet ligesom du vil.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om dine muligheder, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har adresse på Sj. Odde, men servicerer i hele Nordvest Sjælland her i blandt Odsherred og Holbæk. 

Kontakt os


Top